dilluns, 7 de juny del 2010

Projecte Final


El nostre projecte final es basa en l'elaboració d'una activitat de Jclic, centrada en el Seguici Popular de Tarragona, destinat als alumnes de Cicle Inicial de Primària.

Hem escollit el Jclic, ja que és un programa molt dinàmic on es poden realitzar moltes activitats de manera divertida per a ells; a més a més, aquesta eina ajuda als infants a posar-se en contacte amb el món de les TIC.


Aprofitant que les escoles treballen els elements del Seguici popular de Tarragona a l'inici de curs, hem decidit elaborar un conjunt d'activitats destinades a aquesta primera setmana de curs. Les activitats que hem realitzat són dels diferents elements que formen part del Seguici popular; les activitats estan dividides en 4 blocs: els castellers, els balls, el bestiari i els gegants i els nans.


Per tal de realitzar les diferents activitats, ens hem instal·lat el programa Jclic author, per a elaborar les nostres pròpies activitats.


Inicialment hem comentat quin tipus d'activitats serien les adequades a realitzar en relació a l'edat, i després ens hem dividit els 4 blocs de manera individual; buscant informació, fotografies i d'altres recursos per poder dur a terme els diferents exercicis.


Un cop realitzades cadascuna de les diferents activitats les hem adjuntades per a poder elaborar un projecte comú. A partir d’aquí hem creat un vincle per a poder-les penjar al nostre blog i, d’aquesta manera que puguin estar a disposició de qualsevol usuari tingui instal·lat el programa o no.Les finalitats d’aquest projecte final són que els usuaris que vulguin realitzar les activitats coneguin els elements més significatius festius del Seguici popular de Tarragona i ho facin de forma divertida i dinàmica.







Conclusió

Com podreu veure en la nostra exposició i heu vist al llarg de la nostra explicació que hem fet al blog, de projecte final hem creat una activitat del Jclic.

Durant el procés de l’activitat i de la presentació hem pogut fer més estretes les relacions entre diverses aplicacions informàtiques. Especialment amb el format Jclic, ja que no estaven acostumats a crear les activitat, sinó a realitzar-les.  Per tant, també ha provocat que ens fiquéssim plenament en el paper de professors, preparant la matèria que ens agradaria impartir als nostres alumnes.

El plantejament inicial era molt diferent de la que ha resultat, però d’aquesta última temàtica hem trobat més motius per dur-la a terme.  Estem força orgullosos del treball que hem dut a terme, ja que cada un de nosaltres ha aportat una cosa diferents i hem estat dependents un dels altres per que per separat no podíem avançar. A diferència de les altres entrades, les quals tenen un caràcter més independent, aquesta última ens ha implicat de tal manera als quatre membres del grup, que fins hi tot ha provocat que es reforcessin els nostres lligams.

Orgullosos del nostre projecte, sent conscients que és la nostra primera activitat creada amb el Jclic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada